Home :: Advies :: Ontwerpfase

Advies en begeleiding tijdens de ontwerpfase

Uw project is aangenomen. Nu dient u zo snel mogelijk alle bottlenecks en risico’s weg te nemen, en het project in gang te zetten. Daarnaast is het van belang dat gemaakte keuzes uit de tenderfase dienen te worden doorgevoerd. Wellicht beschikt u niet over de juiste ervaring om dit proces weloverwogen in te richten en te bewaken. Civil Lines geeft u advies en begeleiding bij het in gang zetten van de ontwerpfase.

Advies in de ontwerpfase

Civil Lines adviseert u in de ontwerpfase, waardoor u het ontwerp en de uitkomst van het project gunstig kunt beïnvloeden. Enkele aspecten waarin Civil Lines u in dit geval kan ondersteunen zijn onder andere:

  • Omgevingsmanagement – In beeld brengen en hebben van stakeholders en het kennen van belangen is waardevolle informatie voor mogelijke bottlenecks voor uw projectvoortgang. Hierop inspelen vergt tactiek en daadkracht.
  • Raakvlakmanagement –  Civil Lines geeft u advies op het gebied van raakvlakmanagement, zodat u alle informatiestromen kunt ordenen en koppelen.
  • Risicomanagement – Civil Lines adviseert u bij het inventariseren van risico, zodat de projectuitvoering en uitkomst een minimum aan negatieve gevolgen met zich meebrengt.

Over Civil Lines

Over Civil Lines

Bedrijvigheid, transport en mobiliteit trekt weer aan. Klimaatverandering, waterveiligheid en verduurzaming van de economie heeft de komende jaren topprioriteit. Deze ontwikkelingen zorgen voor een toename in vraag naar civieltechnische oplossingen. Dit vraagt veel van de civieltechnische ingenieursmarkt. Civil Lines is hierin uw partner.

Contactgegevens

Neem direct contact op met Civil Lines voor meer informatie:

+31 6 - 46 26 64 76   Naar contactformulier