Home :: Projectbeheersing

Flexibele ondersteuning van uw project

Civil Lines biedt voor tijdelijke ondersteuningsfuncties voor uw project een volledige oplossing aan. Hierbij kunt u denken aan contractmanagement en omgevingsmanagement, maar ook aan een scala van andere disciplines. Zo verrijkt Civil Lines uw projectteam met de competenties die nodig zijn om uw project succesvol te laten verlopen.

Korte lijnen met speling

Civil Lines staat als flexibele ondersteuner zo dicht mogelijk bij u als opdrachtgever. Hierdoor kan zij snel met u schakelen, waardoor u een maximum aan controle behoudt en Civil Lines zich snel kan aanpassen op de steeds veranderende omgeving.

Technische en organisatorische rollen

Civil Lines kan de vraag naar ondersteuning zowel op technisch als organisatorisch vlak beantwoorden. Dankzij onze flexibele instelling en brede inzetbaarheid ligt onze focus op het zo volledig mogelijk beantwoorden van uw vraag; met welke middelen dan ook.

Ondersteunende functies

Uit de ervaring van Civil Lines blijkt dat het correct beheersen van de contractvraag de succesfactor is voor het slagen van een project. Dit is de reden dat contractmanagement aan de basis staat van onze ondersteunende dienstverlening.

Civil Lines kan worden ingeschakeld voor de volgende ondersteunende processen:

  • Contractmanagement
  • Omgevingsmanagement
  • Raakvlakmanagement
  • Risicomanagement
  • Planningsmanagement
  • Vergunningenmanagement

Over Civil Lines

Over Civil Lines

Bedrijvigheid, transport en mobiliteit trekt weer aan. Klimaatverandering, waterveiligheid en verduurzaming van de economie heeft de komende jaren topprioriteit. Deze ontwikkelingen zorgen voor een toename in vraag naar civieltechnische oplossingen. Dit vraagt veel van de civieltechnische ingenieursmarkt. Civil Lines is hierin uw partner.

Contactgegevens

Neem direct contact op met Civil Lines voor meer informatie:

+31 6 - 46 26 64 76   Naar contactformulier