Home :: Management

Management van complexe (civieltechnische) projecten

Als opdrachtgever of opdrachtnemer van een project wordt u vaak geconfronteerd met een complexiteit die wordt veroorzaakt door relaties tussen diverse actoren en vakgebieden. De managementdiensten van Civil Lines zijn er om informatiestromen in goede banen te leiden en te coördineren, of u nu aan de opdrachtgevende of uitvoerende kant van het project staat.

Managementdiensten voor opdrachtgevers

U wilt een project opzetten en uitvoeren, maar uw organisatie beschikt niet over de juiste kennis of capaciteit om dit te verwezenlijken. Civil Lines neemt veel van uw zorgen weg door het project in beheer te nemen, en ervoor te zorgen dat benodigde processen worden ingericht, uitgevoerd en bewaakt. Daarnaast helpt Civil Lines u om heldere contracten op te stellen voor een aanbestedingstraject en de juiste aannemer te vinden.

De managementdiensten die Civil Lines aanbiedt beslaan de volgende fasen van uw project:

Managementdiensten voor opdrachtnemers

In een markt waarin opdrachtgevers zoeken naar een juiste prijs-kwaliteitverhouding kunt u zich als opdrachtnemer geen risico’s veroorloven. Een optimaal en tactisch proces is daarbij een vereiste. Het doel is een resultaatgerichte inschrijving of optimaal ontwerp. Daarnaast zoekt u een optimale manier om uw kwalitatieve plannen te presenteren, waarbij overtuiging van uw opdrachtgever leidend is.

De werkwijze van Civil Lines geeft u de handvatten om een tenderfase op een effectieve manier te doorlopen. Als het project eenmaal aangenomen is, zorgt Civil Lines ervoor dat u tijdens de ontwerpfase een maximale doorstroom hebt. Risico’s als gevolg van informatieverlies vanuit de tenderfase worden geminimaliseerd.

De managementdiensten die Civil Lines u als aannemer aanbiedt, faciliteren de volgende fasen van een potentieel project:

Over Civil Lines

Over Civil Lines

Bedrijvigheid, transport en mobiliteit trekt weer aan. Klimaatverandering, waterveiligheid en verduurzaming van de economie heeft de komende jaren topprioriteit. Deze ontwikkelingen zorgen voor een toename in vraag naar civieltechnische oplossingen. Dit vraagt veel van de civieltechnische ingenieursmarkt. Civil Lines is hierin uw partner.

Contactgegevens

Neem direct contact op met Civil Lines voor meer informatie:

+31 6 - 46 26 64 76   Naar contactformulier