Home :: Management :: Aanbestedingsfase

Doordacht uw project aanbesteden

U wilt als opdrachtgever tijdens de aanbestedingsfase van een project de juiste aannemer voor het juiste bedrag contracteren. Contracten en offertes laten ook regelmatig ruimte over voor interpretatie, waardoor u een risico loopt op bijkomende kosten in een latere fase. Civil Lines ondersteunt u bij deze selectie.

Een weldoordachte keuze maken

Tijdens de aanbestedingsfase is het niet alleen van belang dat u de kosten in de gaten houdt, maar ook weet waar u voor tekent. Met name bij de moderne contractvormen blijft er ruimte over voor interpretatie. Potentiële aannemers sturen u talloze documenten. Niet alleen dient het binnenkomende verkeer gekanaliseerd en geordend te worden; ook zullen er vragen vanuit de aannemers beantwoord moeten worden die directe impact hebben op het resultaat van het project in een latere fase.

Civil Lines beheert deze belangrijke schakel in uw project, waardoor u een gedegen keuze kunt maken en mogelijke risico’s afdekt. De volgende diensten van Civil Lines spelen hierin een centrale rol:

  • Contractopzet – Civil Lines helpt bij het opstellen van een contract, waarin extra aandacht gaat naar het afdichten van gaten en risico’s. Civil Lines weet in te spelen op de geanticipeerde bewegingen van de aannemer.
     
  • Contractmanagement – Met name bij UAV-GC-projecten wordt vaak een ‘plan van aanpak’ per potentiële aannemer geleverd. Civil Lines ontfermt zich over deze informatiestroom, en helpt u bij de beoordeling van de aangeleverde documenten. Ook tijdens de contractfase is Civil Lines in staat om u contractmanagement te bieden.

Over Civil Lines

Over Civil Lines

Bedrijvigheid, transport en mobiliteit trekt weer aan. Klimaatverandering, waterveiligheid en verduurzaming van de economie heeft de komende jaren topprioriteit. Deze ontwikkelingen zorgen voor een toename in vraag naar civieltechnische oplossingen. Dit vraagt veel van de civieltechnische ingenieursmarkt. Civil Lines is hierin uw partner.

Contactgegevens

Neem direct contact op met Civil Lines voor meer informatie:

+31 6 - 46 26 64 76   Naar contactformulier