Home :: Advies :: Aanbestedingsfase

Extern advies bij het aanbesteden van uw project

Om een goede keuze te maken tussen het aanbod van aannemers hebt u wellicht advies nodig. Door Civil Lines in te schakelen voor begeleiding bij het maken van contracten, ontneemt u zoveel mogelijk risico bij het uitbesteden. Civil Lines adviseert u ook in het beoordelingsproces van de offertes en contracten, waardoor u een weloverwogen keuze kunt maken in prijs en kwaliteit.

Advisering bij contractreview en contractmanagement

Civil Lines voorziet u van een doorlopend advies tijdens de aanbestedingsfase, waarbij de volgende competenties leidend zijn:

  • Contractreview – Civil Lines gaat met kritisch oog over uw contracten heen, waardoor u met de resulterende feedback risico’s en onduidelijkheden direct aan kunt pakken. Dankzij de ervaring vanuit het aannemersperspectief, kan Civil Lines goed inspelen op juiste inhoud en formuleringen.
  • Contractmanagement – Bij UAV-GC-projecten is het gebruikelijk om een ‘plan van aanpak’ per potentiële aannemer aan te leveren. Civil Lines geeft u adviezen om deze informatiestroom zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, en begeleidt u in beoordeling en vergelijking van de aangeleverde documenten.

Over Civil Lines

Over Civil Lines

Bedrijvigheid, transport en mobiliteit trekt weer aan. Klimaatverandering, waterveiligheid en verduurzaming van de economie heeft de komende jaren topprioriteit. Deze ontwikkelingen zorgen voor een toename in vraag naar civieltechnische oplossingen. Dit vraagt veel van de civieltechnische ingenieursmarkt. Civil Lines is hierin uw partner.

Contactgegevens

Neem direct contact op met Civil Lines voor meer informatie:

+31 6 - 46 26 64 76   Naar contactformulier